• zaterdag 22 June 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

SURINAME BEREIDT ZICH VOOR OP 4E SEOGS

| dagblad de west | Door: Redactie

De vierde editie van de Suriname Energy, Oil and Gas Summit & Exhibition (SEOGS 2024) vindt plaats van 4 tot 7 juni 2024. Het evenement, georganiseerd door Staatsolie onder het thema ‘The Next Stage of Success’, belooft een belangrijke ontmoetingsplaats te worden voor zowel regionale als internationale spelers in de energie- en offshore-industrie.

SEOGS 2024, het toonaangevende energie- en offshore-evenement in Suriname, is tevens een van de grootste in het Caribisch gebied. Het trekt een breed publiek aan van zowel regionale als internationale belanghebbenden. Dit jaar is het evenement bijzonder relevant gezien de recente ontwikkelingen: nieuwe productiedelingscontracten (PSC’s) toegekend tijdens de

Demerara Bid Round van 2023, lopende exploratie- en evaluatieboringen in 2024, en een nieuwe ondiepe offshore licentieronde die deze maand wordt afgesloten. Met miljarden dollars aan toekomstige ontwikkelingen in het vooruitzicht, wordt technische expertise steeds belangrijker.

De summit en conferentie zullen technische en waardevolle informatie bieden voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in investerings- en ontwikkelingsmogelijkheden in een van ‘s werelds meest veelbelovende olie- en gasregio’s.

De tentoonstelling biedt internationale deelnemers een uitstekende gelegenheid om in contact te komen met lokale partners en potentiële kopers, wat de basis legt voor het aangaan en uitbreiden van zakelijke relaties. Dankzij de samenwerking tussen Staatsolie Maatschappij

Suriname, de Surinaamse regering, Global Event Partners Ltd. en Fossil Energy Consulting, wordt SEOGS 2024 gepresenteerd als een cruciale plek voor samenwerking en kennisuitwisseling binnen de industrie. Het evenement biedt een platform waar de nieuwste ontwikkelingen worden besproken, innovaties worden gedeeld en zakelijke kansen worden verkend.

Met Staatsolie als gastheer en volledige ondersteuning van de Surinaamse overheid, belooft SEOGS 2024 een dynamische en vruchtbare omgeving te zijn voor netwerken, leren en zakendoen in deze bloeiende sector. De nadruk op samenwerking en kennisdeling maakt het evenement tot een essentiële bijeenkomst voor professionals en belanghebbenden in de energie- en offshore-industrie.

| dagblad de west | Door: Redactie