• woensdag 24 July 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

PRO verschaft op Vaderdag juridische kennis aan jonge ondernemers

| de ware tijd | Door: Redactie

‘Jonge ondernemers zijn de toekomst van ons land’

PARAMARIBO — De Partij voor Recht en Ontwikkeling (PRO) biedt zaterdag, in verband met Vaderdag, aan jonge mannelijke ondernemers een uitgelezen kans om juridische (basis)kennis te vergaren van ervaren en deskundige juristen.

“Het succes van je onderneming begint met een gedegen begrip van juridische ondernemingsvormen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken die aansluit bij je zakelijke doelstellingen en ambities als jonge of pas beginnende ondernemer”, motiveert jurist en PRO-voozitter Gerold Sewcharan.

Er zal informatie worden verschaft door Sewcharan zelf en belastingadviseur mr. Stanley Esajas. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn de soorten ondernemingsvormen

die Suriname kent en welke daarvan het beste past bij iemands bedrijf, hoe je een onderneming opzet met oog op financiering, samenwerkingsovereenkomsten, arbeidsrecht, bedrijfsvergunningen en belastingen.

Vraag en antwoord

Tijdens de informatiesessie kunnen vragen worden gesteld die de deskundigen zullen beantwoorden. De activiteit duurt zaterdag van tien uur ‘s ochtends tot twee uur ’s middags en wordt gehouden in het Community Center SYK. Voor deelname zijn er geen kosten verbonden. “Jonge ondernemers zijn de toekomst van ons land. Met de juiste juridische kennis willen wij hen een stevige basis bieden om hun dromen te verwezenlijken en zo bij te dragen aan een

welvarend en rechtvaardig Suriname”, aldus PRO-voorzitter Sewcharan over dit vaderdagcadeau.

 

| de ware tijd | Door: Redactie