• dinsdag 16 July 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

NURMOHAMED ONDERKENT DRINGENDE NOODZAAK HERSTEL OOST-WEST VERBINDING NAAR NICKERIE

| united news | Door: Redactie

Foto: Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW).

Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW) onderkent de dringende noodzaak om in te grijpen op de oostwest-verbinding richting Nickerie.

Dit komt nadat vicepresident Ronnie Brunswijk afgelopen weekeinde zijn ongenoegen uitte over de slechte staat van de weg en beloofde hierover met president Chan Santokhi te zullen praten. Minister Nurmohamed verklaarde dat er inspanningen zullen worden gepleegd om de meest slechte weggedeelten te herstellen.

Echter, een grootschalig asfalteringsproject zoals de wegstrekking Meerzorg-Albina, zoals Brunswijk en zijn politieke partij ABOP tijdens een bijeenkomst in het district hebben beloofd aan de Nickerianen, zal voorlopig nog niet plaatsvinden.

“Ik

ben toevallig vorige week geweest. De weg is verschrikkelijk verslechterd voor een deel,” onderkent Nurmohamed. “Maar dat wordt nu voorlopig tijdelijk rijdbaar gemaakt en zodra de aannemer klaar is, zullen we ook dat stukje helemaal asfalteren,” voegt hij eraan toe.

De slechte staat van de weg heeft geleid tot klachten van weggebruikers en bewoners van het gebied, die afhankelijk zijn van deze belangrijke verbinding voor hun dagelijkse verplaatsingen en economische activiteiten. Minister Nurmohamed benadrukt dat hoewel de weg voorlopig alleen tijdelijk zal worden hersteld, er plannen zijn om in de toekomst een meer duurzame oplossing te realiseren zodra de middelen en

de aannemer beschikbaar zijn.

UNITEDNEWS

GERELATEERD AAN: OPENBARE WERKEN EN WEGENAUTORITEIT REHABILITEREN HOOFDUITVALSWEGEN

 

 

 

| united news | Door: Redactie