• zaterdag 22 June 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Hrithik Roshan en Sussanne Khan wonen afstudeerceremonie van zoon Hrehaan bij  

| dagblad suriname | Door: Redactie

Sussanne Khan trouwde in 2000 met Hrithik Roshan. Het duo scheidde in 2014. New Delhi: de recente Instagram-post van Susanne Khan is een en al hart.

Sussanne, de ex-vrouw van Hrithik Roshan en interieurontwerpster, deelde een video van de diploma-uitreiking van haar oudste zoon Hrehaan Roshan. Hrithik Roshan kwam ook opdagen op de grote dag van zijn zoon.

In de video is Hrehaan te zien in een groen gewaad. Voordat hij het podium betreedt en zich verenigt met zijn kamergenoten, begroet Hrehaan’s jongere broer, Hridhaan, hem met een bloemenslinger. Er wordt op een foto van het broers-duo geklikt en Hrehaan

gaat naar het podium en staat met de rest van zijn klasgenoten.

Nadat het sterkind zijn certificaat heeft ontvangen, worden we getrakteerd op een familiefoto met Sussanne, Hrithik en Hrehaan. Het volgende frame toont hoe Hridhaan zich bij zijn broer en ouders voegt. Ook zien we een prachtige taart met de boodschap: “Darling Ray gefeliciteerd. Dit zijn de beste jaren van je leven… Zo trots op je!!!”

Tegen het einde zien we het verplichte shot van Hrehaan en anderen die hoeden in de lucht gooien.

Voor de achtergrondaudio koos Sussanne Khan het nummer ‘God Put A Smile Upon Your Face’

van Coldplay en gebruikte de tekst ervan ook in haar onderschrift: ‘Waar gaan we heen, weet niemand… maar ik moet zeggen dat ik onderweg ben.’ Gefeliciteerd mijn zoon.  .. jij bent het toonbeeld van gratie en kracht. Ik leer elke dag van je… Ik ben zo trots om je moeder te zijn. Hrehaan Roshan, dit is het begin van de beste dagen van je leven.’

| dagblad suriname | Door: Redactie