• zondag 21 July 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

HOE HEEFT BORDO ZIJN NAAM KUNNEN WIJZIGEN?

| dagblad de west | Door: Redactie

Afgelopen week werden we geconfronteerd met bescheiden waaruit blijkt dat de welbekende en intussen beruchte Bordo alias Moneyhond, een naamsverandering had ondergaan. Daarvan was ‘niemand‘ op de hoogte, terwijl in zulke gevallen het naar verluidt de procureur-generaal (PG) is die tekent.

Echter, de PG beweert nimmer stukken te hebben ontvangen, waaruit zou moeten blijken, dat Bordo het verzoek heeft gedaan tot naamsverandering. Stukken zouden dus duidelijk zijn beland op het CBB, waar ABOP de leiding heeft. De partij die deel uitmaakt van de regering en waar deze Bordo een prominent lid van is.

Wist de directeur niet, dat zij Bordo eigenlijk toestemming

heeft verleend om een naamsverandering te ondergaan? De hele periode van opsporing zou zij haar kaken stijf op elkaar hebben gehouden hierover. Waarom zijn de stukken niet op het bureau van de PG beland? Of is dat niet langer de procedure?

De directeur van CBB zou ter verantwoording geroepen moeten worden. Zo kunnen ernstige verdachten gerust hun gangetje gaan en kunnen ze rustig onderduiken.

Zelfs de vicepresident geeft zogenaamd aan, nooit op de hoogte te zijn geweest van een naamsverandering van zijn beste mati. Eerst was het deze zelfde Brunswijk die aangaf, niet te weten waar Bordo zich bevindt, daar ze geen

contact hebben.

Intussen verklaart hij wel, dat Bordo de hele tijd bang is geweest en daarom op de vlucht is geslagen. Volgens hem is niets bewezen, al hetgeen Bordo ten laste is gelegd. Een verklaring van een vicepresident! We moeten ons in dit land diep schamen voor onze reacties in een bepaalde functie.


Abonneer op ons youtube kanaal.
Bedankt voor het kijken en abonneren.
'Suriname Nieuws Centrale'


| dagblad de west | Door: Redactie