• zondag 21 July 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

ABOP/PL GAAT VOOR 140 DUIZEND STEMMEN IN 2025

| united news | Door: Redactie

ABOP-voorzitter Ronnie Brunswijk, tevens vicepresident het land, is er heilig van overtuigd dat zijn politieke partij bij de komende verkiezingen in staat is om 100 duizend stemmen te halen.

Daarnaast denkt hij dat de PL van Paul Somohardjo ruim 40 duizend stemmen kan veiligstellen als die zich inzet. Met 140 duizend stemmen zal de combinatie ABOP/PL onverslaanbaar zijn door welke politieke partij en combinatie dan ook, dus de leiding van het land in handen hebben.

Indien de projecties van Brunswijk uitkomen, zal de politieke bondgenootschap ABOP/PL zonder moeite het machtscentrum beheersen en leidinggeven aan de regering die na 2025 aantreedt.

Brunswijk presenteerde zijn

ambitieuze vooruitzichten afgelopen weekeinde in het district Nickerie, een politiek bolwerk van de VHP. De coalitiepartner heeft op één na alle zetels in het grensdistrict onder beheer.

De ABOP, aan de andere kant, heeft echter nooit grote indruk kunnen maken op het electoraat in Nickerie. Bij de afgelopen vier verkiezingen was het steeds weer een strijd tussen de NDP en VHP, met de PL die soms erin slaagde op het nippertje een zetel te behalen. Ook de NPS glipt er soms tussendoor.

In Nickerie hield ABOP een partijbijeenkomst waarin de toehoorders een zeer indrukwekkende toekomst werd voorgehouden, indien zij de leiding mag

geven aan het bestuur van het land. Brunswijk schetste een beeld van een belastingvrij bestaan en dure auto’s voor alle Nickerianen.

UNITEDNEWS

GERELATEERD AAN: PL EN ABOP GAAN WEER HAND IN HAND KOMENDE VERKIEZINGEN TEGEMOET

 

 

 

| united news | Door: Redactie