• zondag 21 July 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Leo Brunswijk haalt weer uit naar Bennie Miranda: “Ik breek z’n bek!”

| waterkant | Door: Redactie

 

Leo Brunswijk heeft in een videoboodschap weer een waarschuwing geuit richting VHP’er Bennie Miranda, die zich via Facebook zeer kritisch uit richting de ABOP en Ronnie Brunswijk.

“Die man praat veel…en als hij zijn bek niet houdt op Facebook, dan ga ik hem gewoon…Hij mag komen. Ik sla hem en binnen dertien seconden is hij gewoon op de grond. Ik breek z’n bek!”, zei Brunswijk, terwijl hij zijn T-shirt uittrekt.

 

Vorig jaar mei had Leo Brunswijk reeds gewaarschuwd dat Miranda moest stoppen om de familie Brunswijk steeds aan te vallen.

Miranda zelf heeft ondertussen ook gereageerd op de uitlatingen van Brunswijk. Volgens de

criticus gaat hij een uitdaging voor een gevecht met Brunswijk aan en is hij bereid om per direct te rijden naar de NV Energiebedrijven Suriname (NV EBS), alwaar Leo Brunswijk directeur is.

“Dan w’e firi wan san doro sei sondro handschoenen. Dan mi e sori yu dati mi e fon yu leki wan pikin boi”, zei Miranda.

Volgens de VHP’er zijn het deze zelfde ABOP’ers die hem enkele maanden terug hebben aangevallen en afgetakeld te Sophia’s Lust. Daar hebben tien mannen hem aangevallen.

Miranda stelt aan Brunswijk de vraag wie tien mannen nodig heeft om met één persoon te vechten. “10 tegen 1.

Unu na dagu toch, lafaard, beesten. Un na satan. Melde mi oten yu wani dan me rij pet yu. Dan w’e firi wan sani. En dan 1 tegen 1 en no 1 tegen 10…dagu!”, aldus Miranda.

 

| waterkant | Door: Redactie