• vrijdag 21 June 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

KPS ontvangt veiligheidsattributen als geschenk

| ABCSuriname | Door: Redactie

Als teken van waardering voor de nauwe samenwerking, heeft de Improving Transport Logistics and Competitiveness in Suriname (ITLCS), veiligheidsattributen geschonken aan het Korps Politie Suriname (KPS).

Een vertegenwoordiger van het KPS heeft namens de afdeling Motor Surveillance Dienst (MSD) zijn oprechte dank uitgesproken voor de ontvangen giften. “Wij keken echt uit naar deze attributen, omdat de huidige van ons al aan het vervagen waren. Wij zullen hier zeker goed gebruik van maken”, aldus de vertegenwoordiger.

Sitih Amat, Program Manager van het Project Execution Unit (PEU) bij ITLCS, benadrukte het belang van de samenwerking tussen de politie en ITLCS. In het kader

van het ITLCS-project zijn er enkele attributen overhandigd die de verkeerspolitie had gevraagd. Omdat de ITLCS ook veel ondersteuning van de politie krijgt in hun project, willen zij zo ook hun bijdrage leveren.

Hiermee hoopt de ITLCS deels verlichting te brengen bij de uitvoering van hun taken.Satish Mohan, Directeur Civiel Technische Werken van het Ministerie van Openbare Werken (OW), bedankte eveneens het Korps Politie Suriname voor hun medewerking bij het uitvoeren van de werkzaamheden van het ministerie op diverse wegen. De samenwerking tussen het Korps Politie Suriname en het ministerie blijft belangrijk voor het streven naar een veiligere en efficiëntere verkeersverloop.

| ABCSuriname | Door: Redactie