• zondag 14 April 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

INTENSIEF TRAININGSPROGRAMMA VOOR KLEINE ONDERNEMERS

| united news | Door: Redactie

Fotocompilatie : Fotocompilatie: Minister Rishma Kuldipsingh van Economische Zaken en enkele kleine ondernemers.

Een groep bestaande en aspirant-kleine ondernemers neemt deel aan een intensief trainingsprogramma dat wordt aangeboden door het Ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) in Suriname.

Minister Rishma Kuldipsingh benadrukt het belang van blijvende investeringen in ondernemerschap en kondigt aan dat de training kosteloos zal zijn.

Dit initiatief heeft tot doel ondernemerschap te stimuleren en biedt deelnemers een uitgebreide driedaagse training in essentiële aspecten van het zakendoen.

Minister Kuldipsingh benadrukt dat dit initiatief zich uiteindelijk landelijk zal verspreiden. “Het draait om de toekomst van Suriname en om de economie

van Suriname en het bereiken van u als persoon om in Suriname hier ondernemingen op te zetten,” aldus de minister.

De training die in Paramaribo plaatsvindt, is volgens minister Kuldipsingh slechts een eerste stap. Het uiteindelijke doel van het project is tweeledig: het wil bestaande kleine ondernemers aanmoedigen om hun bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen, terwijl het tegelijkertijd potentiële ondernemers stimuleert om hun eigen bedrijf te starten. Dit initiatief belooft een belangrijke impuls te geven aan het ondernemersklimaat in Suriname en de economische groei te bevorderen.

UNITEDNEWS

| united news | Door: Redactie