• woensdag 22 May 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname
default

Dominante Overwinningen in de Surinaamse Basketbal Competitie

| dagblad suriname | Door: Redactie

In de recente competitiespellen georganiseerd door de Surinaamse Basketbal Associatie (SBA), gehouden op dinsdag 16 april, zijn er opvallende overwinningen behaald in zowel de meisjes U16-categorie als in de heren senioren klasse.

In de meisjes U16-categorie liet Adelante zien dat ze een klasse apart zijn door SBH/ROJ te verslaan met een indrukwekkende score van 60 tegen 18, waarbij de ruststand al 25 tegen 8 was. Braisha Daniels van Adelante wist opzien te baren met een indrukwekkende bijdrage van 36 punten, terwijl Gabrielle de Hollade de topscorer voor SBH/ROJ was met 8 punten. In een andere wedstrijd in deze categorie versloeg Ballers

Club Wanica (BCW) SCVU met een score van 63 tegen 23, met Melnya Paal van BCW als topscorer met 28 punten en Almaira Emanuels van SCVU die 15 punten voor haar team wist te scoren.

De herensectie liet eveneens boeiende confrontaties zien. De wedstrijd tussen De Arend Blauw en Koi Karper Ala dey leverde een overweldigende overwinning op voor Koi Karper met een eindstand van 110 tegen 45, waarbij Gylan Watamaleo van Koi Karper uitblonk met 22 punten. Chinio Lo A Sjoe was de topscorer voor De Arend Blauw met 14 punten. Een andere opmerkelijke wedstrijd was tussen Yellow Birds en

Ruckers, waarbij Yellow Birds uiteindelijk zegevierde met een score van 77 tegen 60. Parbhu Shankar van Yellow Birds was de topscorer met 23 punten, gevolgd door Jason Fisher van Ruckers met 24 punten.

| dagblad suriname | Door: Redactie