• woensdag 24 July 2024
  • Het laatste nieuws uit Suriname

Lof voor Dakota Johnson nadat jurk midden in interview met Jimmy Kimmel loslaat

| dagblad suriname | Door: Redactie

Dakota Johnson (34) vliegt het internet over met haar meest recente interview bij ‘Jimmy Kimmel Live!’. De actrice krijgt daar namelijk te maken met een ‘outfit malfunction’. Haar jurk laat tijdens het interview met presentator Jimmy Kimmel (56) plotseling los.

Dakota is te gast in de show om haar nieuwe film Daddio te promoten. Zeven minuten in het interview laat een van haar schouderbandjes ineens los. “Een deel van je jurk is net losgeraakt”, roept de presentator. “Mijn jurk viel gewoon naar beneden”, reageert Dakota lachend en ietwat nerveus.

Wanneer de presentator haar vraagt of hij wat tape moet halen

voor haar jurk, antwoordt Dakota dat ze deze voor de rest van het interview omhoog zal houden. En dat doet de actrice ook: vijf minuten lang. Jimmy raadt haar aan om vooral ‘het belangrijkste gedeelte’ vast te houden, waarop de actrice grappend haar borsten grijpt.

Ondanks dat Dakota deze outfit-blunder goed heeft opgepakt, zijn fans online niet bepaald te spreken over het team achter de schermen van de talkshow. ‘Ik kan niet geloven dat niemand haar kwam helpen! De hele tijd gaat Jimmy gewoon door en niemand van de crew komt!’ schrijft iemand verontwaardigd. Een ander pent: ‘Ze hadden kunnen

vragen om naar de reclame te gaan, alleen maar zodat haar assistent het kan repareren.’

Ook Dakota’s stylist krijgt een digitale tik op de vingers: ‘Dakota heeft de outfit-blunder heel goed opgevangen. Haar stylist daarentegen moet betere outfits kiezen, die niet uit elkaar vallen.’ De actrice krijgt in elk geval veel lof voor haar ‘professionele’ houding.

| dagblad suriname | Door: Redactie